torsdag 23 juli 2009

Det piffas lite i köket...

En liten enkel upp-piffning av köket har jag gjort minsann. Tog bort skåpsluckor och satte upp lite spets...

Ser ju inte alltför roligt ut med hålen för hyllorna, men dessa hyllor ska bytas ut mot andra såsmåningom så jag orkar inte fixa för mycket med det nu... ja, sen ska hela köket byggas ut och göras om en vacker dag, men den dagen är än långt borta, så jag får börja med lite sånt här enkel-piff...

De vita skålarna (bredvid teburkarna) är i melamin och köpta på Coop. 39:90 för fyra. Tips!
Söta skafferidörren har fått ett recept på sig som jag fått av Country Dreams. Tack! :)En annan hylla.

måndag 13 juli 2009

Från vardagsrummet, fortsättning, och Boktips!

När vädret är som det är, mest regn, blir det en del filmtittande för stora tösen, Astrid Lindgrens filmer går varma, å medan hon kollar på film och lillasyster sover kan jag, utan dåligt samvete, gå omkring och piffa och plocka på hyllor och annat. Man är ju hopplös när man kommer igång, kan gå en halv dag och plocka, plocka tillbaka, och tillbaka igen... Ja, har man inget bättre för sig så... Det är i vardagsrummet jag håller till, då håller jag samtidigt tösen sällskap :)


Fina grattis-buketten till bebis har vi fått av chefen på jobbet.
Idag på posten kom den här fina boken till mig! Sambon fick skivor, dottern fick film och jag fick bok. (från cdon.com) Har bara bläddrat igenom den snabbt, men den verkar jättefin!! Boktips alltså!
Det var allt för nu.
Kram alla!

söndag 12 juli 2009

Fågelholkar


Fy va trött jag e på regn nu... Snälla solen, kom tillbaka!

För längesen köpte jag 2 små fågelholkar för en femma, på loppis. Dessa är nu målade. Är tänkta till lekstugan, men den är inte färdigmålad än...


Tack för era kommentarer trots att jag är så dålig på att svara tillbaka!!
Kram!

onsdag 8 juli 2009

Från vardagsrummet


Slänger in ett inlägg med lite bilder från vårt vardagsrum. Blir inga helhets-bilder inte, för det är ju stört omöjligt att hålla ordning när hela familjen går hemma. Man plockar och plockar och nästa gång man kommer dit är det uppröjt igen :). Men det gör inget. Är skönt att ha alla hemma och bara gå runt och skrota hur länge man vill, ta dagen som den kommer.


Å minstingen växer, äter & sover. Precis som hon ska.


Grrr. Va arg jag blir när bilderna inte lägger sig som jag vill. Orkar inte bråka mer...

Hoppas alla har det bra! Kram!!!!