torsdag 29 oktober 2009

God Jul skyltar

Det blir inga bilder på moss-pyssel historien än. Blev inte som jag tänkt mig, så nu väntar vi tills efter Lördag, då ska jag till Ikea, ska köpa blockljus där.Sen kanske det kan bli bra..
~
Sa jag att jag hade börjat längta efter jul ? Jaha. Ja, så jag gjorde några God Jul skyltar. Ska lägga ut dem på Tradera. Det lär säkert bli fler så jag kan ju inte behålla alla hemma...
Kan få ett sug efter att skriva ibland, och finns det då brädor färdigmålade så blir det oftast en skylt skriven. Annars kan det bli ett kort eller två tillverkade också... Konstigt sug... Jaja, bättre en godissug iallfall.


HÄR kommer ni till dom på Tradera om nån är intresserad.
(Har bara hunnit lägga upp en än...)

Kram

måndag 26 oktober 2009

Lite Maileg jul

Hittade en nätbutik jag aldrig shoppat hos förut, Lucky Little Me. De hade årets Maileg julkollektion, så mycket söta nissar och annat!
~
Köpte två sånna här små nissar till töserna. A och E ska de få.
~
Sötisar med vinterkläder. Så söta!~
Ett par sånna här köpte jag också...

~
Tänk en sån här hemma! Å va fin. 1,5 meter hög är den. :)

Ja, jag har tyvärr inte råd med de större nissarna, men hoppas de små är fina de med :)
Känner julkänslan komma smygande... :)
Kram!

onsdag 21 oktober 2009

Romantiskt shoppingtips!

Var på Jysk och hitta en söt liten romantisk serie! Jag får egentligen inte köpa sånna här onödiga prylar till mig själv (för mig själv)... Men kunde bara inte motstå denna söta box. Jag vet inte riktigt vad som ka få ligga i. Förmodligen mina smycken, men man kan ju lägga i vad som helst. --Ja, gud sikken bra pryl. (Försöker intala mig själv att jag verkligen behöver den...):)

Fanns en söt ram, ett litet skåp, och i min butik fanns en liten minimini byrå. Hitta ingen bild på den. Allt var fint. Tror de kosta 70:- styck.


Shoppingtips för den romantiske!
Jysk alltså.
tisdag 20 oktober 2009

Nya soffor

Det bliv visst en liten bloggpaus här... Har vart fullt upp det sista.

Nu är det vardag igen och dagis i några dagar. Skönt... Lillan sover så bäst att passa på. I helgen var vi och hämta hem två soffor vi fått! Hade inte tänkt skaffa nya förrän barnen är större och slutat kladda och härja, men när sofforna skänks till en, då går det ju inte att tacka nej. Jättefina, ljusa skinnsoffor från Ikea. Bara nåt år gamla. Det är sambons pappa och hans sambo som ska flytta. Stort TACK säger vi!!

Nu har vi ju inget jättestort vardagsrum, och ett rejält matsalsbord står i samma rum. Så det känns lite trångt just nu med dessa. Men såsmåningom ska vi ta bort vägg och göra om, då kommer det bli bättre med plats.

Det virkade överkastet, eller om det är en duk?... köpte jag på loppis förra veckan."Bordet" är en låda som vi fick med oss från återvinningen för nåt år sen. Vi var där och slängde grejer samtidigt som några andra och de skulle slänga lådan. Vi fråga om vi fick den istället, och det fick vi såklart. Så där blev den räddad."Viskafors Galoscher äro de bästa" Hihi.. Är just nu fylld med leksaker...


Dottern gillar att sjunga och läsa böcker. Just nu läser hon mammas gamla sångbok, hittar på egna texter och melodier till bilderna.Har vart mycket bilder från detta lilla hörn det sista. Nu får det väl räcka för ett tag...
I helgen var vi även på "Invigningfest" för ett nyrenoverat kök. Vart jättesnyggt och nu längtar jag ännu mer efter ett stort öppet, ljust kök... Jag lär få vänta ett tag...

Hade iallafall med denna lilla skylt. Men ingen kamera tyvärr...


Hoppas alla haft en fin helg! Kram!

lördag 10 oktober 2009

Mysigt värre...

Jag kan inte fatta att vi redan är i mitten av oktober. Vart tog Sepember vägen då??
-Jaja, snart är det jul och dit längtar både jag och dottern.
Nu när kvällarna blir mörka är det extra mysigt med ljusslingor och levande ljus inne tycker jag. Det och brasan tänds varje kväll när det ska mysas i soffan.
Nu är snart vår gamla hörnsoffa ett minne blott. Till helgen ska vi åka och hämta ett par nya som vi fått. Ska bli kul att få lite nytt!
~
Jag hängde en spetsgardin på dörrn bakom soffan, blev så grannt så ;)Hittade en nedblåst lärkträds-kvist, som fick hänga på hem.
~

Hoppas alla haft en mysig helg. Vi har haft en släng av magsjuka i huset, men jag hoppas det är över nu.
Kram!onsdag 7 oktober 2009

Mina egna fakes

Jag gjorde ett försök!
Fake cupcakes. Av stommarna jag fick av Lotta. (TACK för dom! )Det gick sådär... Man måste nog öva sig ett par gånger för att få till det som proffsen ;)
Fast den ena blev väl OK. Den andra kan ju töserna få ha att leka med i lekstugan.
Ja, detta är då inget man kan äta, utan de är gjorda av tjockare kristyr. Att ha som prydnad typ.Haha, kolla den andra. Mest kladd. Å gud va kladdigt det blev på bänk och mig själv... Funderar på om det är nåt fel på min sprits. Den är från Tupperware, men när man spritsar kommer det bara ut utanför själva spritsen?? Ska det va så? Mamma?


Jaja, nu har jag provat iallafall. Det var faktiskt rätt kul, även om resultatet kan diskuteras...:)

söndag 4 oktober 2009

Ändringar och Fake cakes.

Men hej!
Man är ju hopplös när man går hemma som jag nu, (mammaledig). Man plockar med sina saker, ställer tillbaka, ändrar, tar bort, å tillbaka igen. Hittar alltid nåt som man vill ändra på. Å så äter man massa godsaker emellan också. Baka har jag nu slutat med, jag proppar bara i mig allt själv innan nån annan hunnit smaka. Usch. Hoppas jag slutar va så kak och bak-sugen när jag slutar amma... Då ska jag minsann ta tag i träning och sånt också...
~
En dörr, som stått på altanen i sommar, ville jag nu ha in. Står just nu bakom soffan.
~
En loppisfyndad hylla med lådor, varav en fattas, har hängt på väggen tidigare. Nu tog jag ner den. Får väl se hur länge den får stå här nu då... Stegen har jag också flyttat på.Ser ni goa tårtbiten?!

Enda anledningen till att jag lyckats hålla mig från att stoppa i mig den med är väl att den är fake, annars hade den rykt med den också! :) Det är goa Lotta som gjort den. Jag och hon har idkat lite byteshandel. Några smycken till henne och ett härligt paket med fake cakes och glass och grejer till mig!! Kolla in hennes blogg HÄR med massa godsaker!! Snäll som hon är skicka hon med några stommar till cupcakes också, så jag ska minsann göra ett försök att göra egna när den tiden finns. (Dom stackarna har inte fått sitt paket än...)

Värsta goda glassen, tur den är fake.

~
Till sist ett ganska färskt kort på lilla prinsessan. Hon är bannemig nästan alltid glad och snäll! Storasyster är SÅ rolig tycker hon. Skrattar hon så skrattar även denna lilla högt och glatt! Så gulligt. Här har hon fått batman-plåster på pyjamasen där hon fick 3-månaders sprutorna. Av sin syster såklart. Ja, plåstren då, inte sprutorna gudskelov...
Hoppas alla haft en bra helg! Kram