tisdag 19 januari 2010

Paus

Har kommit till ett stadie då det inte känns kul längre. Måste krysta fram mina inlägg och det blir inge bra... Tar därför en paus nu! Ska njuta av de små istället:

Tiden går så fort. Storasyster fyller 4 år på Söndag! Känns som igår vi kom hem från BB med henne :)

~
Så nu tackar jag för mig för ett tag! Får väl se när/om jag är tillbaka...

Kommer inte kunna sluta pyssla och greja, kan hända att jag behöver "bli av" med en del och lägger då kanske upp det på min andra blogg. Jag kommer ju heller inte kunna sluta att smyga runt hos er andra bloggare!

Kram alla som kikat och kikar in!
Är det nån som vill mig nåt, kanske berätta nåt kul- eller tråkigt, går det jättebra att maila, jag gillar att få mail!: vittarvackert@live.se

måndag 18 januari 2010

Mer målade monogram...

Som sagt var, så var det svårt att sluta... Kuddfodral, som jag hade liggande, har även de fått monogram med mina, sambons och barnens initialer...


Å panelgardinen har fått en maka, och får hänga i ett fönster.
Mycket dålig bild. Ja vet...
Det var väl tulpanens dag för ett tag sen, då köpte jag tre små söta på lök.

Från sambons födelsedag står vissa också kvar...


Nejlikorna rädda jag ur en annan bukett som vissnat.
Inget annat vettigt här inte. Står väldigt still på inredningsfronten just nu. Flyttar mest omkring småprylar...


torsdag 14 januari 2010

Ritat monogram

Jag har sett flera som ritar och skriver fint på tyg. Nu har jag också gjort det. Ritade en slingerväxt för hand, runt en tallrik och skrev av ett monogram från Monogramstudio (en superbra sida jag fick fram när jag googlade) med tösernas initialer. Lätt som en plätt.
Det är en billig panelgardin jag köpte på rusta jag använt, vet inte om jag ska göra ett kuddfodral av den istället. Får ha den hängade ett tag och känna efter... Det var lätt och billigt iallfall. Kommer säkert göra fler :)

Snart är det helg. Va Gött!


Ny kamera


Vi har fått en ny kamera. Mest praktiskt med digitalkamera för oss, så det är en sådan. Jag tyckte våran gamla tog ok kort, men den var så seg, så det var dags att byta. Nu ser man ju klart att det allt blir skillnad på korten! Ska visa några testbilder! (Ja... Bloggtorka...)

Framförallt porträtt-bilderna är det skillnad på!
Kram!

onsdag 13 januari 2010

Efter jul, i vardagsrummet...

Kändes ju riktigt skönt att städa bort julen nu. Är jättemysigt innan jul, men när julafton varit är snabbt trött påt. Nu vill man ha in ljusa färger!
~
Är skönt med vardagen igen också. För mig är det ju ingen skillnad, jag går ju hemma med lillan ändå, men kul för storasyster att komma iväg till dagis igen. Å få tillbaka lite rutiner. Blir lätt slappt med både mat-tider och sömn-tider när alla går hemma och är lediga...
Den här lådan ser iofs ut som en julprydnad... Får nog göra om den...Sambon fyllde år i helgen, och fick ett par härliga tulpanbuketter.

Kram kramsöndag 3 januari 2010

Vitt vitt vitt...

Igår snöade det hela dan, och idag skiner solen på det hela. Så fint!
Långt därborta ser man vårt lilla tegelhus...

Här i nederkant ser man spår vad vissa i familjen roat sig med idag.
Kört skoter...

fredag 1 januari 2010

Nytt år! + Budgetmys

Då var det nya året inskålat. Nytt år, nya friska tag :) Jag hoppas 2010 blir precis lika bra som 2009. Kanske lite sundare för min del. Men ingen idé att ge några löften här, de kan jag ändå inte hålla...

~
Börjar det nya året med mys.
Av en urdiskad konservburk kan man fixa en enkel ljusstake, eller vas. Vad man vill. Lite spets runt. I med ett ljus och lite mossa. Har man liggandes dekorationer kan man ju sätta dit nåt sånt också. :)


Detsamma gäller vanliga glasburkar. Jag vet inte hur många barnmatsburkar jag och stora tösen pyntade innan jul och gav bort i julklapp :) Köpte glitterlim och löst glitter. Jädrar va vi pyntade. Hon tyckte det var jättekul.


Å det tycker ju jag med :)...


Nu vaknar visst resten av familjen så nu vankas det frukost. Jag och lillan har vart uppe en stund redan. Lekt, tittat på tv, tänt brasan och myst. Nu sover hon igen. Önskar er alla en bra start på det nya året!
Kram