tisdag 27 april 2010

Tävlar...

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

måndag 26 april 2010

TextBrädor...

Några brädor jag gjort på hyllplanen från Ikea.
Grått...
...och vitt
Fler bilder i pysselbloggen. (Länk i högerspalten)

lördag 24 april 2010

I en sambos gömmor...

Ibland kan det vara bra att ha en sambo som är bilintresserad. Ja, ganska ofta. Så fort det är fel på bilen förstås. Men även nu när, som ett säkert vårtecken, veteranbilsmarknaderna kommer igång... Vi var hela familjen på en förra helgen, och idag fick sambon åka själv med kompisarna istället. Med sig hem hade han denna fiiina, rostiga gamla hastighetsmätare till mig.
Så sliten och charmig. Har suttit i en gammal pontiac...

Tidigare har jag fått reg.skylten och ratten också. Ja... Fått och fått, han skulle lägga ut dem på Tradera, men jag hann stoppa honom.
Alla dessa regskyltar har han hela tiden haft, utan att meddela mig. ;) Ja, ännu fler, som han sparat till sig själv i garaget.


Å så har vi min snälla mamma som också förser mig med grejer ibland. Av henne har jag bl.a fått de fina siffer-schablonerna. Jag har inte använt dem än, men det ska jag strax göra...

Kära sambon kom även hem med den här vita sötisen häromdan. Han e för go!
Nu blir det vin och godis!
Trevlig helg!
P.S Missa inte utlottningen i ett inlägg lite längre ner... D.S

fredag 23 april 2010

Only 4 Yearsold - Hank Williams Jr.Jambalaya

Hitta det här klippet på Youtube. Så sött.

Jag vill också kunna spela dragspel...

Å banjo.

söndag 18 april 2010

Utlottning!

Nu har min blogg passerat 40. 000 besökare!! Jättekul!
Det firar vi med en utlottning! Det finns två vinster i den här utlottningen.
En vinst är en liten bräda med texten Bon Appetit och den andra är 9 sidor ur Nordens Flora (3 st med rosa växter, 3 med vita och 3 med gula. Finns bild på baksidan med.)
Jag drar två vinnare och den jag drar först får välja vilken vinst den vill ha. Den andra vinnaren får den vinst som blir över då...





För att vara med:
Anmäl dig i kommentarsfältet.= 1 lott
Anmäl dig och länka från din blogg med någon av bilderna = 2 lotter
Alla kan va med såklart, även utan blogg. Skriv bara som anonym och nämn ditt namn!
Utlottningen pågår till 15 Maj!
~

Vill passa på att säga att jag är ledsen att jag har vart dålig på att svara på kommentarer. Vet själv hur tråkigt det är när man lämnar kommentar efter kommentar hos nån och inte får nån tillbaka. Jag ska försöka bättra mig men min tid räcker inte riktigt till till allt... Sorry... Är iallfall själv jätteglad om nån vill lämna en hälsning här ändå såklart!
Lycka till i Utlottningen!
Kram

fredag 16 april 2010

Fredag kväll

Å, det är allt bra skönt med Fredagar. Har precis kommit hem från syster och sambo som bjöd på god middag. Precis vad man vill ha en Fredagkväll. Slippa ställa sig att laga mat... (Istället fick jag färga och slinga hennes hår....)


~

Har ju jobbat min första vecka efter mammaledighet. Jag jobbar som konsult, inom det administrativa, och fick ett helt nytt spännande uppdrag nu när jag kom tillbaka. Känns riktigt kul. Å barnen har det så bra hemma med pappa. Men bra trött är man, efter en vecka med bara nytt som ska läras in. Känns ganska skönt att få nåt annat än blöjbyte och matlagning att tänka på :)


~

Jag har noterat att min besöksräknare närmar sig 40 000 besökare! Är ju faktiskt otroligt kul. En så jämn siffra får vi väl fira med en utlottning tänker jag.

Ska se vad vi kan fixa ihop som vinst här. Håll utkik!

Härligt blå förgätimigej från trädgården (från i somras).

lördag 10 april 2010

Paketinslagning

Vilken härlig vårdag det har varit idag!! Vi har vart ute i stort sett hela dan. Tova har haft en riktigt rolig dag, först på 5-årskalas hos en dagiskompis och sen har hon haft en kompis hemma och lekt ute i trädgården. De har roligt i lekstugan, som jag måste rusta upp. Den målades på insidan förra året, nu är det dags för utsidan...
~
Appropå kalas- ge bort fina paket är alltid kul. Har jag tid lägger jag ner lite extra på att slå in paketet fint, det blir roligare att ge bort då.

Tårtpapper, stämplad text, nyckel som dekoration, och en slinga med murgröna är alltid fint att sätta på paketet.


De fina pappersblommorna är också fina på paket.

Böcker är tacksamt att slå in. Tidningspapper, spetsar och band...
~
Nu laddar jag inför en jobbvecka. Min första på 10 månader. Har ju glömt hur man gör! Känns konstigt att det inte är jag som ska gå med barna (storasyster) till dagis och allt det där. Men man kommer väl snart in i de nya rutinerna med...
Kram

tisdag 6 april 2010

Utepyssel

Jag snodde ihop ett rafsigt björkrishjärta att ha på dörrn. Satte dit en pärlhyacintlök. Enkelt och fint.


Å den gamla jul-mosskransen som kom fram under snön fick sig också en lök...



Nu hänger den med ett tag till.

Påskhelgen över...

Då har påskhelgen svischat förbi och detta är min sista mammaledigt-vecka! På Måndag tar pappa över hemma och får en härlig vår-och sommar hemma med barna... Lyckost.
~
Några bilder hemifrån. På Tv-skåpet har jag visst mest loppisfynd. Lampan är ganska ny-fyndad. Ratten och skylten skulle sambon lägga ut på Tradera, men jag hann stoppa honom. :)

På spisen samla jag ihop vita ljusstakar. Nu är alla ljusen nedbrunna efter gårdagens kalas.

Det blev en fin dag för lillan med massor av fina presenter! Hon åkte från famn till famn och var glad hela tiden. Lilla snuttan. Har inte så mycket bilder att visa, men denna text stod framme. Tycker den är fin.

(Klicka för förstoring)

Dags att ta tag i dagen...
Kram E

söndag 4 april 2010

Förberedelser

Påskhelgen börjar lida mot sitt slut. Så härligt väder vi har! Man vill bara ut i trädgården och röja. Jag undrar jag hur våran syrenhäck vi planterade förra året kommer klara sig. Plogbilen mejade ner den totalt med både snö, skopan och hjulen... :( Många grenar på den är av... Hoppas hoppas den repar sig...

~

Imorrn ska vi ha kalas här för lillan. Vi har inte döpt våra barn, utan har en liten "namnfest" istället. Öppet hus, då vi har det ganska trångt... Det har dragit ut på tiden- nu är hon ju redan 9 Månader, men nu ska hon få ha sitt kalas iallfall. Jag har dukat ett av borden ikväll. Pastellfärger och mycket rosa blir det.





Gjorde denna skylt dagen till ära. Har gjort en till storasyster också, den skrev jag inte för hand utan hade datorn till hjälp... Fick en beställning på en sån här skylt. Är fina att ha på barnens rum.

Nu får jag fortsätta med förberedelserna.
Hoppas alla har en skön påskhelg!

torsdag 1 april 2010

Påsken är här

Våren och påsken är här. Härligt! Nu ska vi njuta av ett par dagars ledighet tillsammans.



Jag trodde vår källare var frostsäker, så jag ställde alla mina pelargoner för övervintring där. Men det verkar som de frösit ihjäl allihop tyvärr :(... En liten stickling, efter en planta jag glömt kvar inne, satte jag i jord och det verkar faktiskt som den ska ta sig. Ingen aning om vad det är för sort men jag hoppas ju på Mårbacka...

~
Har inget med påsk eller vår att göra, men igår köpte jag denna skärm på Erikshjälpen. Det var ett gammalt gult tyg på som genast åkte av, sen gjorde jag en tyll-lampa. Jag har inte fått upp den än, ska ha den i sovrummet. Ska visa sen hur den blev.


Glad Påsk på er allesamman.
Kram