söndag 25 juli 2010

Schablonerat...

Idag har det vart en riktigt regnig och grå innesittar-Söndag. Å det är precis vad vi har gjort också.
Jag och Tova målade om ett litet bord ute på gräsmattan för några dagar sen. Målade på några schabloner som jag hade hemma. Blev lite sött. Men jag har ingenstans att ha det direkt. Får nog stå ute på altan...

Fina vita liljan blommar nu ännu mer. Jag blir så GLAD när jag ser den! :)
KRAM

torsdag 22 juli 2010

Lilja och stege

Jag har en stor fin vit lilja som börjat slå ut. Den är så fin!
Har också målat min stege. Vit och slipat den så den ser lagom sliten och använd ut.

Detta är typ den enda nytta jag gjort denna veckan.
Kram!


måndag 19 juli 2010

Astrids värld

NU har min semester börjat. Härligt! Vi startade med en helg i Vimmerby, på Astrid Lindgrens Värld Åå vilken mysig miljö. Barnen har stortrivts! Tror jag det, gå från Teater till Teater med alla dessa kända figurer! Å Lill-Thea ville ut och in i varenda liten dörr och stappla omkring.

Junibacken


Körsbärsdalen

Törnrosdalen


Kajsa Kavats gata


Lill-Thea utanför en Bullerby-dörr

~

Ja, som ni ser har jag själv haft fullt upp med att ta kort på alla söta hus och blommor! ;) Tur att mormor och Frank var med att hålla koll på barnen :) Har ni inte vart här så rekommenderar jag ett besök! Såå fint och barnen roar sig nästan själva med alla föreställningar och lekplatser.
Nu väntar 3 veckor att fortsätta umgås med familjen på. Ska bli skönt!
Kram E

söndag 11 juli 2010

Ute-detaljer

Vilken värme vi haft i helgen. Rena utlandsvärmen. Jag älskar sol och värme och njuter för fullt. Jag ska jobba min sista vecka innan semestern nu, hoppas ju det håller i sig ett tag till...
I Torsdags var vi som sagt på Liseberg. Det regna HELA tiden. Men det gjorde inte så mycket, blir inte så långa köer om det är dåligt väder. Barnen var nöjda iallafall!
Nu har vi har vart ute hela helgen. Visar ett gäng bilder jag och lillan tog idag när vi var själva hemma, från altanen och trädgården.Önskar er en ny skön vecka med start imorgon.
Kram!

onsdag 7 juli 2010

Inget nytt

Har helt kommit in i ett stim med Canvastavlor. Har blivit en hel massa nu. Är ju skitroligt...
Jag hoppas alla har en skön sommar. Själv jobbar jag fortfarande, men imorrn ska jag (förhoppningsvis) ha en ledig dag. Tror vi ska ta och besöka Liseberg- Är alltid lika trevligt.Ville bara säga Hej. har eg. inget nytt att komma med.
Ha det bra!