fredag 27 augusti 2010

Bordsflytt...

Idag har vi vart en sväng till Ikea. Vi behöver förvaring! Det fick vi med oss också. Å lite annat smått och gott.

Hemma har matsalsbordet fått en ny plats. Det står nu i det lilla utbyggda utrymmet i vardagsrummet. I fönstret där har jag också ändrat om.Har knåpat ihop några pappersblommor av silkespapper. Bra att ha till kort och presentinslagning!
Jag hitta ett bakbord för en tjuga på loppis, som jag målade vitt. Det får pryda detta bord sålänge. Vårt kök är så minimalt så där får det inte plats...
~

Dagens Canvas.

~

Nu blir det mys i soffan med chips, dipp och lite rött.

Trevlig helg!

tisdag 24 augusti 2010

Årets sista?

Tova plocka med sig en näve blåklockor på en av våra promenader.
Kan vara årets sista bukett med vilda blommor...

fredag 20 augusti 2010

Barnkonst på väggen!

Äntligen är det Fredag igen. Så skönt med helg. Har två febriga barn hemma, så det får blir en lugn helg.
~
Tova vill såklart göra samma som mamma nuförtiden, så när jag har köpt Canvas-dukar till mig själv har jag fått börja köpa en till henne också. Har samlat en del av hennes konst på väggen i trappan. Så fint!

Den med gubbarna är alla i Nils Karlsson Pyssling. Även råttan och katten. Det ser ni va?
Är lite roligare att hänga upp dessa tavlor istället för vanliga teckningar- vilket också kan vara fint iochförsig.
~

Lite altanpynt
Nu tar jag ett glas vin och firar helg. Ha det bra!

söndag 15 augusti 2010

Ett sommarfynd

Är roligt när man springer på sånt man är på jakt efter. Finns ju en del sånna saker... Kollar alltid på loppisar efter te.x skolplancher, monograms -örngott, -handdukar, -lakan, Ja, det finns en del saker... Har tidigare kollat efter en sån här låda med bokstäver. "Min läslåda" Nu var det inte på nån loppis jag hitta den, utan Tradera. Blev inte alls så värst dyr (då är det inte roligt längre...) heller. Ett riktigt sommar-fynd! Jag har tänkt att man kan använda bokstäverna i tavlor etc.
Får nu se vad det kan bli av det...


Här har jag förresten målat siffror, med hjälp av schabloner, på sekretärs-bordet.

~
Känns som att det var längesen barnen fick sin plats här på bloggen. Här på kort från helgen. Vi besökte Skara Sommarland. (Näst sista helgen innan de stänger för säsongen)
Va SKOJ det var där!Nu väntar en tuff jobb-vecka.
Kram!

tisdag 10 augusti 2010

Börjat jobba...

Det blir ingen tid alls över för den här stackars bloggen....

Har börjat jobba igen... Semestern och sommarn känns allt väldigt kort...

Jaja, hösten har också sin tjusning. Tycker bättre och bättre om hösten ju äldre jag blir. -Så nu ska vi inte deppa ihop!

Jag fortsätter pyssla loss på kvällarna. Idag köpte jag material till fler kort. Gjorde ett kort häromdan, till en kollega som gift sig, och fick mersmak, så nu vill jag tillverka kort igen :)
Canvastavlorna har jag inte tröttnat på än...


~
Jag och Tova har målat hennes lekstuga i sommar. Var verkligen behövligt. Blev så fin så. Nu sitter hon här på verandan och sjunger ur sin sångbok.Innan blommorna blommar ut helt i trädgården, tar jag in dem i små buketter...~

Före helgen var vi och såg dessa godbitar... De var riktigt bra! Kul att de besökte vår lilla stad.
Nu ska jag snart gå och sova. Är helt slut efter att ha jobbat två dagar. Å då har det ändå varit lugna dagar... Suck...


Kram!


söndag 1 augusti 2010

Canvastavlor

Hej svejs! Har lite måleriprojekt pågående i trädgården, men det står rätt still nu när det ska envisas med att regna varenda dag. Har en veckas semester kvar, så då hoppas jag på sol igen!
~
Skriva Canvastavlor är det jag pysslar med om kvällarna när alla barn sover. Det har blivit som ett kvällsnöje istället för tv:n det sista. Är så kul!
Har även gjort en hemsida: www.madebyelle.n.nuFår en del beställningar, vilket är jättekul, och en del lägger jag ut på Tradera, för att kunna gå på loppis och fynda med gott samvete. Få det hela att gå runt så att säga! Säg bara till om du vill ha en Canvastavla textad med din egen text. Jag gör gärna ett försök!
Kram