måndag 27 september 2010

Sydda armband i spets

Bloggandet får stå tillbaka lite nu när vardag, jobb, dagislämning, matlagning, tvätt- ja, ni vet, skall skötas. Man hinner och orkar inte med allt man vill göra. Får prioritera det man känner är viktigast. -För min del är det barnen. Städning är en annan grej som får stå åt sidan.... Fy så här ser ut emellanåt... Jaja. Det kommer väl en tid när jag har tid och ork att städa varje dag...
Jag har iallfall knypplat ihop ett par armband. (Mycket roligare och inte lika jobbigt att sätta sig med när barnen somnat :) Har länge tänkt jag skulle sy armband av spets och annat. Har hunnit göra två, men det lär bli fler, för SÅ roligt det var!


~
Måste även visa min fina vinst jag vunnit hos Vita Huset 28.
Tyvärr hade den gått sönder i frakten, men jag ska limma ihop den! Hoppas det funkar. Så fint inslagna ljus följde även med paketet! Tack snälla du!!

Kram!


lördag 18 september 2010

Loppislampor

Jag börjar gilla mer och mer lite industriella inslag i inredningen. Till sambons stora förskräckelse. Han har ett antal hyllor och skåp ute i garaget som jag försökt lirka med honom för att få ta in i huset. Det har gått sådär. Han har inte förstått det där än. Får låta det sjunka in lite, så kanske, kanske det funkar såsmåningom... :) Jag har iallafall hållit ögonen öppna efter lampor denna stil på loppisar, och hittat ett litet gäng. Billiga har de varit. Skrivbordlampan för 25 har varit den dyraste.
Sockerkaksformen ligger här för att den också ska bli en lampa. Har inte hunnit med det än.



Tavla med siffror och bokstäver + egentillverkad blomma av kaffefilter.
Den ligger ute på Tradera. Har inte plats för den just nu.


Jag är ABSOLUT ingen konstnär. Min morfar målade bra, mina morbröder, moster och mamma målar bra, men den talangen har tyvärr inte jag ärvt. Men HJÄRTAN kan väl alla måla? :)


Det bästa av allt är att det var tänkt att bli ett enkelt vitt hjärta, men när jag började måla löstes den svarta färgen, som jag målat canvasen med, upp, och blandades in, i det vita så det blev grått.

torsdag 9 september 2010

Bokstäver och siffror

Idag har vart en MYCKET lugn Söndag.
Vi hade käftskiva/2X30-årskalas/Garageinvigning här igår. Dukade långbord ute i garaget. Var jättekul! :) Men idag är man så trött trött... Riktig slappardag idag.
Jag gillar ju bokstäver, siffror och text, det har nog inte undgått någon ;)


Lampan är ett loppisfynd. Kostade mig en femma.


Fick en beställning på dessa stora tavlor med text. Hoppas de pryder sin plats!

Nu ska jag slappa vidare.
Kram E

onsdag 1 september 2010

Löpare

Vi har börjat skola in vår lilla tös. Idag har hon fått äta där, och imorgon ska hon få sova middag. Hon är jätteduktig säger sambon. Lilla snuttan. Nästa vecka är det jag som ska vara mammaledig och vara på dagis med henne. Ska bli så kul!
~
Jag gjorde en beställning hos H&M. Bl.a denna löpare i linne. Vet inte om den ska få vara just löpare på bordet, hängas på väggen eller lägga den på soffan... Den kommer nog få byta plats en del...


Unnade mig en fin tidning häromdan. Den ska jag kika i nu!

Kram