lördag 17 september 2011

Vägvisare i vardagsrummet

Trevlig helg!

Kram E

onsdag 14 september 2011

Höns i familjen

Under semestern byggde sambon ett litet hönshus med hönsgård till. Jag har länge velat ha höns, och nu går där fem små höns-kycklingar. 9 veckor gamla är de ungefär. Jag vet att det är bra att ha tupp som håller reda på hönorna, men jag behöver ingen mer sömnstörning, nån som väcker mig tidigt på morgonen, så vi ska försöka ha hönorna utan tupp. Ägg får vi ju ändå. Det är dvärg-kochiner, så de blir inte så stora och inte heller så stora ägg. Jag ska mest ha dem för sällskapets skull. De ska få gå fria i trädgården när de växt till sig lite. Är jättemysiga!


Jag har lite problem med mitt google-konto. Vet inte vad somär felet, jag kan logga in och skriva här, men inte använda det när jag ska kommentera i andra bloggar. Har försökt hos flera stycken. Vet nån vad som kan va fel tro??...


Ha det fint!

Kram E

onsdag 7 september 2011

tisdag 6 september 2011

Blivande utespa

Du har rätt Birgitta, sommarn ÄR slut och hösten har kommit med besked. Här har regnat i två dar och vardagen är tillbaka med jobb och förskola... Tur man har sommaren i färskt minne och man kan tänka tillbaka på värmen, (som vi faktiskt hade, i perioder), utflykterna, baden och de lata sköna dagarna med familjen.

~

Jag ska försöka ägna mig lite åt bloggen igen. Det finns ett gäng , jag har ingen aning om vilka ni är, men som faktiskt kikar in här trots att inget hänt på två månader. Jag hoppas ni vill följa mig in i hösten och den mörka årstiden som nu väntar!

~

Jag får visa lite bilder från sommarn till att börja med. Tanken var att jag skulle göra iordning en platt-sättning och ha ett utespa med badkar, dusch, soffa, ljuslyktor och skärma av med klängväxter och annat. Så långt hann jag inte. Badkaret står i det höga gräset, jag har inte provbadat, det behöver en grundlig rengöring och det kommer det förmodligen inte få förrän våren kommer...


Hoppas ni haft en skön sommar!!

Kram E