onsdag 27 augusti 2008

Förlängd sommar

Vi har bokat en sista minuten resa! Grekland, Kreta, Platanias.
Det ska bli så härligt att komma bort lite och bara ha det skönt ihop med sambon! Japp, vi ordnar det så lyxigt så att vi åker barnfria. Vet att det kommer bli jättejobbigt att lämna tösen, men jag VET ju att hon kommer ha det SÅÅ bra hemma med mormor och hennes gubbe + moster. Hon kommer säkert inte sakna oss ett dugg. Känns bra att de ska bo hemma hos oss också, så katterna får sällskap och huset står inte tomt. För oss är det kanske värre, men en vecka går så fort... Nån som har vart där? Goda eller dåliga erfarenheter??
~
Köpte en ny kudde på Jysk. Kosta bara en femtiolapp. Skulle kunna tänka mig två till till soffan, men nu får man hålla hårt i pengarna...
~
Idag blev jag getingstucken i huvudet!
Av alla ställen... Usch, vill jag inte va med om igen. Lär gå med huvudvärk några dagar sa de på Vårdcentralen, jag var där och fick cortison för jag fick massa utslag också.
~~
Kram!

9 kommentarer:

Gammalt & nytt sa...

Vad otroligt skönt och en vecka går fort.
Ha det så varmt och skönt/Kram Irene

Morse farm sa...

Hej vännen!

Men herre jisses, i huvudet. Hur mår du!
De är hemska de där rackarna.
Vi har inte alls mycket getingar här och jag saknar dem inte heller!

Visst är Ford härliga bilar!

Vad skönt att ni ska resa till Grekland. Jag har båtluffat runt lite bland några av öarna och Kreta är jättefint så ni kommer att ha det jätte bra.
Så skönt1
Vi har sol och 30 grader varmt så jag klagar inte!
Kram Bodil.

Leamarlené sa...

Vad kul att du ska åka utrikes, och samtidigt fuskit. Hade gärna följt med men jag hoppas att du och din man får det helt underbart tillsammans.
Vad hemskt att bli stucken i huvudet. Det har man aldrig tänkt på att dom gör och jag som vifftar så mycket när dom kommer.
:) Marlene

Anki sa...

Hejsan!
jag har vart på Kreta fast i Georgiopoli, var jättefint där. Grekland är Grekland och det är svårslaget.
Själv åker vi hela fam. till Marmaris i Turkiet i morgon, vi blir bort i 14 dagar. Vi var på samma ställe för 2 år sedan och förälskade oss i det.
Ha en underbar semester.
Kram

Leva som jag sa...

jag har sådan sittkuddar i samma mönster, men de köpte jag för flera år sedan. usch med getingstick!! Hoppas att ni får en jättetrevlig resa
kram M

Frida sa...

Det låter inte roligt att bli getingstucken i huvudet. Dem är inte roliga de där småkrypen i sommar har det tyvärr varit många av dem :-(
Å vad härligt det låter att åka på semester. Grekland som ärså fint. Har tyvärr inte varit på de ställena. Du har något att hämta hos mig!
Kram Frida

Saramedflera sa...

Hejsan
Vad härligt med en resa. Vad tråkigt med getingsticket hoppas det är bättre nu. Du har en utmärkelse att hämta hos mig.
Kram Sara

In my house sa...

Nej fy bubblan,,, vad härligt att åka iväg...... Grekland vill jag verkligen oxå till,,, där är grö-blått varmt vatten och vita stränder och helt underbara hus.... Nu låter de som att ja ha vatt där,,, noppe men VILL DIT pga de ja sa....
- det är ni verkligen värda så njut nu i fulla drag..... Kramar j

Lotta sa...

Oh det lät väldigt härligt med en tripp till Grekland..jäklar va avis jag blev nu!!!

Det var ju osis med getingsticket;( du fick nässelutslag då och det är ju inget kul må jag säga. Du verkar vara alergisk va? för så artar sig ofta allergi mot bi/geting.

Ha en riktig bra dag