lördag 20 december 2008

Julkrubba och grönt.

Nu är det inte många dar kvar till julafton. Tre! Är en så mysig tid nu innan.
Ja, förutom att jag, som vanligt, inte köpt klart alla julklappar, så jag kommer få ge mig ut nu nån av de sista dagarna. Är INTE kul att trängas bland allt jul-tokigt folk, men är man ute i sista minuten så är man.
~
Jag och tösen har vart sjuka, i Fredags va vi hemma från dagis och jobb och tog hand om varann. Är fortfarande förkylda, och orkar därför, om möjligt ännu mindre än vanligt...
Jaja, jul blir det ändå, och visst kommer vi få det julmysigt! Imorrn hämtar vi nog gran och tar fram resten av pyntet.
~
Julkrubban harredan framme, den har inte varit med på några år nu, pappa hade den, och han har väl inte vart så noga med att sätta upp den, men nu har den kommit hem till oss, och lär få komma upp jularna framöver.
På ytterdörr har vi denna fina krans som mamma köpt till oss, av några bekanta.
Idag gjorde jag iordning ett fat med lite grönt, och vita hyacinter. Kan inte få för många sånna... Tur att ingen är allergisk här hemma.

Hoppas alla har det bra!
Återigen, tack för era snälla kommentarer! Jag är usel på att svara er tillbaka, oftast kikar jag snabbt in hos er, och hinner inte lämna nån kommentar för jag ser nånting eller kommer på nånting jag själv ska göra...
Kram!

4 kommentarer:

Iréne sa...

Hej! Vill bara skriva en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR och än en gång tacka för de fina brädorna du måla åt mig!

In my house sa...

Hej vännen... Önskar en mysig 4:advent! Hoppas allt ä bra,,, och att din vinter deppighet,,, har dragit förbi med superfart!!!

Många kramar josse

Saramedflera sa...

Hejsan
Vilket härligt julfat du gjort!
Kram Sara

country-dreams sa...

ha ha, har en liknande krubba, men nu i veckan satt jag med min uppsats och hade inte alls tid för valpen, så hittade jag josef, maria och deras vänner halshuggna i soffan. Minos var visst uttråkad. Så nu är det bara jesus och några får kvar. Så kan det gå :)