fredag 1 januari 2010

Nytt år! + Budgetmys

Då var det nya året inskålat. Nytt år, nya friska tag :) Jag hoppas 2010 blir precis lika bra som 2009. Kanske lite sundare för min del. Men ingen idé att ge några löften här, de kan jag ändå inte hålla...

~
Börjar det nya året med mys.
Av en urdiskad konservburk kan man fixa en enkel ljusstake, eller vas. Vad man vill. Lite spets runt. I med ett ljus och lite mossa. Har man liggandes dekorationer kan man ju sätta dit nåt sånt också. :)


Detsamma gäller vanliga glasburkar. Jag vet inte hur många barnmatsburkar jag och stora tösen pyntade innan jul och gav bort i julklapp :) Köpte glitterlim och löst glitter. Jädrar va vi pyntade. Hon tyckte det var jättekul.


Å det tycker ju jag med :)...


Nu vaknar visst resten av familjen så nu vankas det frukost. Jag och lillan har vart uppe en stund redan. Lekt, tittat på tv, tänt brasan och myst. Nu sover hon igen. Önskar er alla en bra start på det nya året!
Kram

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

så mycket fint ni har gjort. Det är ju det enkla som oftast blir det finaste.

God fortsättning på det nya året!
Kram Ullis

Marita sa...

Vad fint du gjort! Visst är det roligt när man med ganska enkla medel kan få till en massa fint! Kolla ditt förra inlägg.... sååååå mycket fint!!!
För att inte tala om alla bilderna på ditt hem...himmel vad vackert du har hemma hos dig! Du är otroligt säker på inredning!
God fortsättning på 2010 önskar jag dig och dina kära!
kram, Marita