lördag 5 juni 2010

Födelsedagspresenter!

Ojoj, det var längesen jag skrev nåt här nu. Men vem vill sitta inne vid datorn när det är sommar ute? Inte jag iallfall. Å inte har jag haft tiden till det heller. Har vart fullt upp det sista. Nu är det lugnt ett tag, fram tills lillan fyller 1 år om några veckor.
~
Igår fyllde jag själv 30 faktiskt. Man börjar bli lite gammal minsann. :) Hade litet kalas med släkten bara. Vännerna har vi tänkt bjuda på en gemensam fest i sommar... Fick så mycket fina presenter igår, och dagen innan fick jag en superfin klänning av mamma, men höjdpunkten var väl kanske förra helgen då jag fick en spa-helg med syrran av kära sambon. Bodde på Stenungsbaden. Fick hot stone-massage. Drack rosé och åt jordgubbar och senare fin middag. Var så gött att komma bort lite!
~
Igår satt vi då ute på altanen långt in på kvällen. Jag och sambon fick denna fina eldnings-tunna, eller vad det heter, som ni ser till vänster. Den ska få lysa upp ute sen i höst och vintermörkret.
Jag fick en ring med barnas namn, som jag önskat mig.
Fina boken
God parfym, romantiska skålar och en fin glasvas med vatten och ros.

Kunde inte haft en bättre födelsedag. Tillråga på allt smög sig mamma och syster in tidigt på morgonen och satte på morgonkaffet, hade med sig goda mackor, jordgubbar och presenter!

Nu ska vi sätta på en hyrd film och mysa!
Kram E!

1 kommentar:

Vita små hjärtan sa...

Grattis i efterskott!!!
Å så uppvaktad du har blivit!
Ha en fin söndag!
Kram Agnetha