torsdag 3 juli 2008

I väntan på rabatt.

Har insett att jag inte kommer komma på hur jag vill ha rabatten på denna gaveln i år...

~
Har rensat ur det som fanns i rabatten, d.v.s ölandstok och hallonbuskar. Sparade div. påsk & pingstliljor, men sen har jag inte kommit längre. Ska man ha en lång rabatt? Två mindre på sidorna och stol med blomma/ krukor/ i mitten? Grus? Sten? Som sagt, inte kommit hur jag vill ha det än. Så tills vidare har jag fixat till lite så det ser lite roligare ut. Är ju första sidan av huset man ser. Väntar på en grej som sambon lovat snickra ihop också, som skulle passa perfekt nu. Det verkar gå trögt med den... Får nog lägga in en liten påminnelse...
Har haft ännu en härlig dag i solen. Hoppas hoppas den vill stanna ett par dagar till!

6 kommentarer:

Saramedflera sa...

Hejsan
Visst är det svårt med rabatter, det tycker jag också. Jag tycker det ser jättemysigt ut som du ordnat det nu.
Kram Sara

Inne o uteliv sa...

Hej och tack för din hälsning.
Vad fint du gjort i väntan på rabatten! Det är svårt att bestämma hur man vill ha det vissa gånger, då är det bra att vänta och känna efter.

Vilka loppisfynd du visar i ditt förra inlägg. Jättefint. Tänkte själv åka på loppis i morgon. Hoppas på samma tur, det har varit dåligt med det den senaste tiden.

Ha en mysig helg.
Kram!

Leva som jag sa...

Tycker som du att det är svårt med rabatter!! Håller på själv och klurar
kram M>alin

Lilla huset på prärien sa...

Om du väljer stor rabatt så tänk på att lägga duk under annars blir det MYCKET rabattrensning! Det är inte så charmigt tycker jag... blir inte av i den utsträckning man skulle vilja! Dina bilder är jättefina!

Kram Jenny

In my house sa...

Hej hopp... Jag tycker att de ser super fint ut.... som det är nu.. Svårt mä rabatter,, ja skulle gjort såå mycker, men har typ inte hunnit någonting, mycket pga av skiftande väder.. Ha de härligt kramar j

MiaMaria sa...

Hej!

Ser ju så bra ut!!!!

Ha´nu en skön helg!
MiaMaria