söndag 21 september 2008

Inspiration

Hoppas alla haft en trevlig helg! Idag har man vart lite trött och seg efter Lördagens kalas. Man är ingen ungdom längre...

~

Jag, dottern och mamma kom iväg till utställningen jag prata om. Vilka vackra saker!! Otroligt fina verk av naturmaterial hade hon gjort! Fick verkligen inspirationen jag behövde till min järnsäng som jag hämtat hem.


Visar några av de fina skapelserna.
~

~

~

~

~

~

~

~


Väl hemma, och fullproppad med mosskreationer och annat i huvudet, drog jag ut i skogen och krafsa ihop lite material. Gjorde iordning ett fat till syster som vi var på fest hos. (Krypen som följde med bjöd jag på...)


Ha en skön Söndagkväll!


Kram!


5 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

Vad roligt att du kom iväg dit! Jag läste om det i tidningen och på din blogg och tänkte att det vore bra om du gick så jag får se en massa fina bilder därifrån. Jag jobbade nämligen på lördagen... :) Då är det perfekt att kika in hos dig för att se mer än det som var i tidningen!
Kram Annika

Saramedflera sa...

Hejsan
Vad mycket fint det fanns på den utställningen. Stövlarna var coola.
Kram Sara

Frida sa...

Hej!
Så mycket fina arrangemang man brukar ofta få mycket inspiration på sånn tillställningar.
Hoppasdu får en trevlig vecka!
Kram Frida

Leva som jag sa...

wow så mycket vackert du bjuder på!! Härliga mossdekorationer!
Tack för inspirationen
kramar M

country-dreams sa...

Jag hann aldrig dit. SNYFT :(
Din soffa blev jätte fin förresten. Själv har jag skinnsoffor som jag också gärna vill byta ut, men det kostar ju lite pengar. Vad duktig du som pysslar ihop saker hemma. Skulle också vilja hinna med...kanske borde vi bloggare som bor i närheten av varandra skapa en "studiecirkel" o pyssla ihop. Insperera varandra och dela med sig av material man kanske inte behöver längre osv.
Jag skulle nog behöva något sånt i alla fall för att komma igång. Ha en bra kväll!!