lördag 18 april 2009

Altanpiff
Jag väntar ju på att våran altan ska bli klar... Lär nog dröja ett tag till för nu håller sambon på att riva garage, och nytt skall byggas upp, ja vi väntar bara på bygglovet. Altan känns ju lite mer angeläget för min del, men det är jag tyvärr ensam om. Men jag förstår sambon. Han behöver ett riktigt garage att stå och greja i, det vi hade var ett fallfärdigt ruckel... Men det hade gamla fina fönster som jag förstås tar tillvara på! :)

Ja, medan vi väntar på räcke, trappa och tak på altan piffar vi lite såklart. Svårt att låta bli när det är så fint väder...


Ikväll är vi barnlediga. Tar det bara lugnt. Såå skönt.


Ha en fortsatt bra helg!!!! Kram

8 kommentarer:

Vårt liv i norr sa...

Vad härligt det ser ut!
Här väntar vi fortfarande på att snön ska smälta.

kram

Ullis/Leva på landet sa...

Åh vad jag känner igen mig. Garaget var prio ett för maken och altanen var någonstans längre ner på listan. Nu häller han äntligen på med vår altan.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Leamarlené sa...

Vad vackert dekorerat. Hoppas du får din altan i sommar.. annars är det bara att ta tag i hammaren själv så ska du se att han får fart..det fungerar här.

Kram, Marlené

Katta sa...

Vad mycket fint du visar på din blogg och vad fina saker du gör.Förstår att du känner dig angelägen om en altan i dessa tider, har själv varje vår en enorm längtan efter en lägenhet med möblerbar balkong men än har vi inte hittat den rätta.Kram Katta

Vita små hjärtan sa...

Så fint du pysslat o fixat till det! kram

Inne o uteliv sa...

Förstår att du längtar efter en färdig altan nu i vårsolen. Men garage är viktiga saker...:)
Fint har du gjort i alla fall.

Kram Åsa

Gårdsfrun sa...

Haha låter som hos mig ju;)
Fast den här ggr så var vi väldigt överens om att prio 1 var glasverandan men hans olika bodar och viktiga ting i skogen när jag vill ha nytt hönshus...ja ibland får man vänta och tiga;)

Kram Lotta

Petra C sa...

Härliga bilder på altanen. Vi ska också göra om vår altan så jag läser ivrigt ;) Maken är dock även i detta hushåll mer intresserad av att fixa garaget. Män! ;)

Så fint du fixat på bloggen!
Kram Petra