söndag 4 oktober 2009

Ändringar och Fake cakes.

Men hej!
Man är ju hopplös när man går hemma som jag nu, (mammaledig). Man plockar med sina saker, ställer tillbaka, ändrar, tar bort, å tillbaka igen. Hittar alltid nåt som man vill ändra på. Å så äter man massa godsaker emellan också. Baka har jag nu slutat med, jag proppar bara i mig allt själv innan nån annan hunnit smaka. Usch. Hoppas jag slutar va så kak och bak-sugen när jag slutar amma... Då ska jag minsann ta tag i träning och sånt också...
~
En dörr, som stått på altanen i sommar, ville jag nu ha in. Står just nu bakom soffan.
~
En loppisfyndad hylla med lådor, varav en fattas, har hängt på väggen tidigare. Nu tog jag ner den. Får väl se hur länge den får stå här nu då... Stegen har jag också flyttat på.Ser ni goa tårtbiten?!

Enda anledningen till att jag lyckats hålla mig från att stoppa i mig den med är väl att den är fake, annars hade den rykt med den också! :) Det är goa Lotta som gjort den. Jag och hon har idkat lite byteshandel. Några smycken till henne och ett härligt paket med fake cakes och glass och grejer till mig!! Kolla in hennes blogg HÄR med massa godsaker!! Snäll som hon är skicka hon med några stommar till cupcakes också, så jag ska minsann göra ett försök att göra egna när den tiden finns. (Dom stackarna har inte fått sitt paket än...)

Värsta goda glassen, tur den är fake.

~
Till sist ett ganska färskt kort på lilla prinsessan. Hon är bannemig nästan alltid glad och snäll! Storasyster är SÅ rolig tycker hon. Skrattar hon så skrattar även denna lilla högt och glatt! Så gulligt. Här har hon fått batman-plåster på pyjamasen där hon fick 3-månaders sprutorna. Av sin syster såklart. Ja, plåstren då, inte sprutorna gudskelov...
Hoppas alla haft en bra helg! Kram

5 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

Så söt dotter! Det är så härligt med barnskratt :)

Nu när jag börjar jobba lite mer och inte har en massa timmar på morgonen att fixa hemma saknar jag det massor redan efter bara en vecka... Så greja mycket och ta vara på ledigheten.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Annika

Vita-hjärtan sa...

Åå, så söt hon är din lilla!!

Du donar och grejar medt hela tiden och fint blir det också.. Gillar den gamla dörren som du har tagit in...

Usch ja, känner igen mig... här fikas det också, inte bara en gång utan ibland två gånger varje dag.. Innan kunde jag skylla på graviditeten men nu får jag nog inse att det snart är dags att ändra vanor om jag vill bli av med graviditetskilona innan sommaren.. =)

Kram på dig /Evelina

Livet på Vestergård sa...

Vilka godsaker du visar! Dörren var jättesnygg bakom er soffa! Ha en bra dag.

Vita små hjärtan sa...

Du har så ombonat o fint!!!! Trivsamt!!!
Å vilken gullis på sist bilden!!!
Ha en fin kväller! Kram Agnetha

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken underbart kort av din lilla. Blev ju så bra med dörren. Skulle också behöva fake av mycket här hemma. Fast som sagt risken är nog stor att man skulle försöka ta en tugga av dem.

Ha det bra!
Kram Ullis