fredag 19 mars 2010

Slut pausat...

I takt med att snön droppar bort känner jag våren komma smygande, och allt känns så mycket lättare. Jag tror jag slutar pausa nu.

Jag håller på att njuta av min sista månad som mammaledig... I mitten på april ger jag mig ut i arbetslivet igen och pappa tar över här hemma fram till hösten. Känns både kul och vemodigt att börja jobba igen. Har ju gått hemma 10 månader med lillan snart, kommer jag kunna vara ifrån henne en hel dag?? Ja, det är klart jag kan, men det blir tufft i början...

~

Hemma håller vi just nu på att måla om barnens rum. Än sålänge bor bara storasyster där, men snart är det väl dags för lillan att flytta ut från sovrummet. Då kommer de få dela rum ett tag. Sen ska rummet delas, och det ska byggas ut, så de får varsitt rum... Jag får visa bilder när det är klart. Annars händer inte så mycket på hemmafronten... Mitt kära hörn i utbyggnaden i vardagsrummet möbleras om, som vanligt. För ett tag sen såg det ut såhär:Reg.skylten hade sambon ett gäng av i sina gömmor.


Sen fick jag en korgstol av mamma, som ska ut på altan till sommarn, men som nu står inne. Den hamna här i "hörnet". Då blev det såhär:

Ljusstaken- ett loppisfynd. 5:-!


Å så ser det ut idag.

~

Jag har lite loppisfynd och grejer att visa. Å snart är det påsk!

Ha det gott sålänge.

1 kommentar:

Vita-hjärtan sa...

Vad roligt att du är tillbaka.. vad glad jag blir!!!

Kramar Evelina