lördag 24 april 2010

I en sambos gömmor...

Ibland kan det vara bra att ha en sambo som är bilintresserad. Ja, ganska ofta. Så fort det är fel på bilen förstås. Men även nu när, som ett säkert vårtecken, veteranbilsmarknaderna kommer igång... Vi var hela familjen på en förra helgen, och idag fick sambon åka själv med kompisarna istället. Med sig hem hade han denna fiiina, rostiga gamla hastighetsmätare till mig.
Så sliten och charmig. Har suttit i en gammal pontiac...

Tidigare har jag fått reg.skylten och ratten också. Ja... Fått och fått, han skulle lägga ut dem på Tradera, men jag hann stoppa honom.
Alla dessa regskyltar har han hela tiden haft, utan att meddela mig. ;) Ja, ännu fler, som han sparat till sig själv i garaget.


Å så har vi min snälla mamma som också förser mig med grejer ibland. Av henne har jag bl.a fått de fina siffer-schablonerna. Jag har inte använt dem än, men det ska jag strax göra...

Kära sambon kom även hem med den här vita sötisen häromdan. Han e för go!
Nu blir det vin och godis!
Trevlig helg!
P.S Missa inte utlottningen i ett inlägg lite längre ner... D.S

2 kommentarer:

Saramedflera sa...

Vad många fina coola saker du visar :-)
Kram

Vita-hjärtan sa...

Hej!

Åååå, jag vill också ha regskyltar.. Får nog göra ett besök i min pappas ladugård, där kanske finns någon.. *hoppas* Gillar pulversläckaren skarpt, den har man ju gärna framme som dekoration. Jo, jag hann med Lions.. och som vanligt fick lite väl mycket följa med hem.. ;)
I mon bär det av till Emakeriet mitt.. Hur går det för dig, några mer planer på något eget?!
Hoppas ni får en härlig söndag med mycket sol.

Kram Evelina