tisdag 10 augusti 2010

Börjat jobba...

Det blir ingen tid alls över för den här stackars bloggen....

Har börjat jobba igen... Semestern och sommarn känns allt väldigt kort...

Jaja, hösten har också sin tjusning. Tycker bättre och bättre om hösten ju äldre jag blir. -Så nu ska vi inte deppa ihop!

Jag fortsätter pyssla loss på kvällarna. Idag köpte jag material till fler kort. Gjorde ett kort häromdan, till en kollega som gift sig, och fick mersmak, så nu vill jag tillverka kort igen :)
Canvastavlorna har jag inte tröttnat på än...


~
Jag och Tova har målat hennes lekstuga i sommar. Var verkligen behövligt. Blev så fin så. Nu sitter hon här på verandan och sjunger ur sin sångbok.Innan blommorna blommar ut helt i trädgården, tar jag in dem i små buketter...~

Före helgen var vi och såg dessa godbitar... De var riktigt bra! Kul att de besökte vår lilla stad.
Nu ska jag snart gå och sova. Är helt slut efter att ha jobbat två dagar. Å då har det ändå varit lugna dagar... Suck...


Kram!


3 kommentarer:

Vita-hjärtan sa...

Hej!
Å, har du börjat jobba nu. Hur går det för lilltjejan på dagis? Tänk vad de växer fort! Min lilla fyller ett nu i september.. Men jag tror jag blir hemma ett år till.. :)
Tack rara du för den fina hotelskylten, jag är urnöjd med den! Kort har jag sålt några också.. :)När du textar på canvas använder du penna eller pensel då? Och om det är pensel vad är det för sort?
Vad gullig lekstugan blev föresten!

Kram Evelina

Ullis/Leva på landet sa...

Det är jobbdags här också, och visst känner man av det. Underbar bukett du har gjort. Tycker inte att något blommar här just nu. Dina kort och tavlor är jättefina.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Eikkala sa...

Så fin stugan vart, där trivs väl grynet. Vilka fina tavlor och kort. Härligt kunna ta in lite av sommaren... snart är den över och färgsprakande hösten tar över. kram sari