lördag 18 september 2010

Loppislampor

Jag börjar gilla mer och mer lite industriella inslag i inredningen. Till sambons stora förskräckelse. Han har ett antal hyllor och skåp ute i garaget som jag försökt lirka med honom för att få ta in i huset. Det har gått sådär. Han har inte förstått det där än. Får låta det sjunka in lite, så kanske, kanske det funkar såsmåningom... :) Jag har iallafall hållit ögonen öppna efter lampor denna stil på loppisar, och hittat ett litet gäng. Billiga har de varit. Skrivbordlampan för 25 har varit den dyraste.
Sockerkaksformen ligger här för att den också ska bli en lampa. Har inte hunnit med det än.Tavla med siffror och bokstäver + egentillverkad blomma av kaffefilter.
Den ligger ute på Tradera. Har inte plats för den just nu.


Jag är ABSOLUT ingen konstnär. Min morfar målade bra, mina morbröder, moster och mamma målar bra, men den talangen har tyvärr inte jag ärvt. Men HJÄRTAN kan väl alla måla? :)


Det bästa av allt är att det var tänkt att bli ett enkelt vitt hjärta, men när jag började måla löstes den svarta färgen, som jag målat canvasen med, upp, och blandades in, i det vita så det blev grått.

6 kommentarer:

Ögongodis sa...

Ja, det är det råa mot det mjuka som är så snyggt!! Du måste helt enkelt få med honom på noterna
kram Malin

FräckaSyster sa...

Snygga lampor till bra priser =)
Kul att sockerkakasformen ska få bli en lampa. Det måste du visa här sen! =)

Ha det bra!
Kram Jenny

Malin sa...

jag kan tyvärr inte instämma med att du inte ärvt talangen att måla. Tycker du är jätte duktig. Vilka underbara lampor du har hittat. ÄÄÄäälskar industrilampor sjukt mycket.

Kramar Malin

Sirpa sa...

Grattis till vinsten hos Vita Huset 28!
Har en trevlig tisdag!
Kram Sirpa

Vita små hjärtan sa...

Grattis, jag såg att du har vunnit!
Så fin tavla du har gjort!
Ha en fin kväll.
Kram Agnetha

Ullis/Leva på landet sa...

Snygga lampor. Du får väl fortsätta att bearbeta sambon så han förstår hur det ska vara ;)
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis