tisdag 14 december 2010

Jag har pausat...

Jahaja, det blev en ofrivillig paus här. Datorn har varit inlämnad på verkstad... Den ladda inte, men nu mår den prima igen, och vi hoppas det så förblir.
Min utlottning har gått ut, och så ROLIGT att så många ville vara med!! Massor med gamla bekanta och för mig nya bloggare och läsare har hittat hit. KUL! Det kommer ta en stund att räkna samman alla kommentarer, mail och sedan dra tre. Men jag ska återkomma med vinnare så snart jag kan!!
~
Vi håller fortfarande på med vår lilla byggnation. Vilken TID det tar med renoveringar... Men vi har allt fått lite julstämning hemma iallafall.Jag har tagit en ledig dag idag. Precis vad jag behövde. Skulle egentligen behövt två eller tre, men en får duga. Det har gått i ett det sista och man behöver ladda sina batterier ibland...
I eftermiddag är det Luciafirande på storasysters dagis. Lillan hade igår, sen ikväll ska vi till moster på Julgröt. Mys alltså.
Hoppas alla når bra! Ledsen att jag inte svarar på era kommentarer, men jag läser alla och ska och kika in till er alla när tiden finns.
Kram!

5 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej där kul att datorn fungerar igen, har ju kikat in då o då o undrat vad du pysslar med :)

Va fint du har julpyntat, snyggt skåp också.

Spännande o få se vem som vann, jag håller tummarna hårt, fniss
Kram Camilla

Saramedflera sa...

Hejsan

Datorer måste fungera, väldigt frustrerande när de inte gör det. Vad fint o juligt ni har det hemma :-)
Kram

Linnea- Ebbas mamma sa...

Gud vad fint skåp! Precis i min stil, jag har ett liknande kakfat och nu undrar jag om man får låna din idee med att stoppa lite pynt i det, för det känns så trist för jag har sällan tid att baka en massa kakor så det står mest och dammar i skåpet just nu! :)

Kram Linnea

Vardag och flärd sa...

Så fint du hunnit med att göra, riset och klockorna var jättefint och våningsfatet med pynt ser så trevligt ut.
Jo, man väntar ju på utlottningen...
Kram Eva

Joyforhome sa...

skönt att höra att du är tillbaka. Vilka vackra bilder du visar. Så juliga och fina. Ditt bloggnamn gör sig verkligen rätt nu när snön åter har fått lägga sig. Så vitt och fint överallt

Kram Malin