måndag 27 december 2010

Pardörr på plats

Vi håller ju som bekant på med en renovering hemma i vardagsrummet. Plockar bort en vägg och sätter upp en annan. Typ. Jag har precis plockat bort en massa spik från taket och tar nu en paus...
Vi har kommit så långt att vi äntligen fått in den gamla fina pardörren som nu skall leda in i vårt blivande mini-sovrum. (Kontor/Pysselrum till en början.) Den är så perfekt sliten.

Blir nog bra när det är klart...
Kram E

lördag 25 december 2010

God fortsättning!

Julafton och Juldagen är förbi. God fortsättning på er! Jag hoppas alla fått fira med sina nära och kära och att alla fått ha en fröjdefull jul! Det har nämligen vi. God mat, tomte, massor av julklappar och förväntansfulla barn.
~
Jag hade otroligt mycket för mig innan jul, därför fick bloggen falla tillbaka. Det var i sista minuten och med en del fusk-städning vi fick till det riktiga julmyset hemma dagen innan julafton. Nu skulle vi inte va hemma så mycket, så det var inte så noga egentligen, men det är för min egen skull jag vill att huset ska va i tip top vid jul. Nu blev det inte riktigt så, men rent på ytan och nya sängkläder i alla sängar. Då får man va nöjd ;)
Nu tar vi det lugnt med ett glas vin en stund innan sängen kallar.
Kram E

fredag 24 december 2010

Julafton

Kikar in en snabbis för att önska er alla en riktigt God Jul!
Kram E

fredag 17 december 2010

Vinnare!Idag gick jag upp en timme tidigare för att dra vinnarna i min utlottning!! Suck... Nästa gång får alla en lott bara ;)


Jag har dragit tre stycken iallfall.1:a pris = Får välja vinst först går till:
2:a vinst = Får välja när 1:a priset är valt går till:
Katrin Pettersson (Ingen blogg, tävlat via mail)


och 3:e vinst= Får den vinst som blir kvar går till:
Maritta "Livet i Storgrytan"
GRATTIS TILL ER!
Ni kan väl maila mig, å "Lilla Kråkslottet",- du kan väl välja vinst, så får vi se vad som blir kvar till de andra två!
Å STORT TACK ALLA ANDRA SOM VILLE VARA MED!!
Det är roligt att hålla utlottning när man får sånt gensvar så det kommer nog en snart igen!!
Har ju en del tavlor liggande som jag skulle kunna ha som pris. ;)
Kram E

tisdag 14 december 2010

Jag har pausat...

Jahaja, det blev en ofrivillig paus här. Datorn har varit inlämnad på verkstad... Den ladda inte, men nu mår den prima igen, och vi hoppas det så förblir.
Min utlottning har gått ut, och så ROLIGT att så många ville vara med!! Massor med gamla bekanta och för mig nya bloggare och läsare har hittat hit. KUL! Det kommer ta en stund att räkna samman alla kommentarer, mail och sedan dra tre. Men jag ska återkomma med vinnare så snart jag kan!!
~
Vi håller fortfarande på med vår lilla byggnation. Vilken TID det tar med renoveringar... Men vi har allt fått lite julstämning hemma iallafall.Jag har tagit en ledig dag idag. Precis vad jag behövde. Skulle egentligen behövt två eller tre, men en får duga. Det har gått i ett det sista och man behöver ladda sina batterier ibland...
I eftermiddag är det Luciafirande på storasysters dagis. Lillan hade igår, sen ikväll ska vi till moster på Julgröt. Mys alltså.
Hoppas alla når bra! Ledsen att jag inte svarar på era kommentarer, men jag läser alla och ska och kika in till er alla när tiden finns.
Kram!