tisdag 26 maj 2009

Nedräkning pågår...

Dagarna går så fort! Idag är lilltösen hemma med feber så inte mycket blir gjort. Garagebygget ute har äntligen kommit igång och tak på altanen har kommit på plats, där fattas nu räcke och trappa, men den går ju att använda och möblera. Så skönt.

Vi väntar ju på bebis. På Torsdag är det en vecka kvar. Gör inget om den kommer lite tidigare än beräknat, är ganska trött på magen nu...

Jag har plockat fram vår gamla vagga, den gjordes till mig när jag var bebis. Nu har jag målat den... Den var furufärgad tidigare. Fråga mamma först och hon var med påt. Så nu är den vit. Skulle vilja ha nån text på, typ "vyssan lull" eller nåt men vågar inte riktigt. Nåt man kan klistra på, som går att ta bort, hade vart bra...Söta setet stickade min farmor till min stora dotter.


Ja, båda sängarna till bebisen är på plats, (har en på nedervåningen och en i sovrummet), BB-väskan så gott som färdigpackad, bebiskläder sorterade & rentvättade så bebis är välkommen ut närsomhelst. Vi är alla redo att ta emot! :)
Kram kram!!
8 kommentarer:

Min lya och jag sa...

Åh så spännande...åh så mysigt!!
Skickar en *lycka till kram*

Ha det så bra//Linda

Gårdsfrun sa...

Så söt vagga:) otroligt vad jag minns den spännande känslan vad för lite söt skapelse som tittar ut inom snar framtid. Kan känna hur du har det nu inför förlossningen.
Fast inte inför smärtan men hoppas att du får en lätt förlossning.

Lycka till och håll oss underättade:)

KRAM

Vita-hjärtan sa...

Å, vad spännande att det är så nära! Tänk snart håler du i din lilla bebis... Jag väntar ju också, men det är inte förren i september och för min del gör det inget att det är så länge kvar, jag har så mycket jag har tänkt hinna under sommaren.
Lycka till! Kram Evelina

K sa...

Vill bara önska dej LYCKA TILL Blir såå avis!!!
Kraam/K

carina sa...

så söt vagga, jag skulle gjort som dej målat en bit av texten av en barnvisa

Dicksonska våningen sa...

Jättesöt vagga! När du visar de bilderna kan man riktigt känna spänningen och längtan :)

Kram Annika

I en röd liten stuga /Annika sa...

Hejsan,
så kul att hitta in till en ny blogg =)
Vaggan och kläderna var bara hur söta som helst!

Åh så spännande med bebis, min som jag tycker är så liten är snart fem mån och han med ligger i en vagga som jag hade som liten bebis.

Mvh Annika

Vita små hjärtan sa...

Å va gulligt, å va pluttigt! Vagga ...kläderna..... Å va roligt!
Kram Agnetha