fredag 1 maj 2009

Sköna Maj


Tänk, redan 1 Maj. Å ännu en härlig ledig dag i solsken. Man vill ju bara vara ute. Inne gror det igen men vad gör de...

Här pågår altanbygge och vi har fått bygglovet för garaget godkänt så nästa vecka sätts det fart där med. Gött att det händer lite... Jag själv går mest runt med magen i vädret och planerar trädgården... Inte så lätt. Var börjar man liksom...
5 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om ni också har fullt upp då. Här byggde vi garage som var klart förra sommaren och nu är det altan bygge på gång. Hoppas att du mår bra.


Ha det bra!
Kram Ullis

Vita små hjärtan sa...

Så härliga bilder i vitaste vitt!!! Kram

Millas hem sa...

Såå fina bilder, kan riktigt känna värmen i dem!

Kram Camilla

Dicksonska våningen sa...

Nej, det är svårt att planera en trädgård. Funderar själv mycket på trädgården men har kommit fram till att den får vara som den är i år. Vi ska måla om huset så det finns annat att ta tag i :)
Jag fick följa med arbetskompisen till hennes sambos jobb i Gbg igår. Han jobbar som grossist av blommor!!! Snacka om att det var mysigt att gå i detta hav av vackra blommor! Helt plötsligt kunde man tänka sig alla möjliga sorter! Men det blev inget shoppande eftersom vi ska greja med annat i sommar som sagt.
Ha en bra vecka!
Kram Annika

Hanna sa...

Så mycket fint du visar!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com