onsdag 9 september 2009

Trappstege

En trappstege (heter det så) är nåt jag alltid kollat efter på loppisar. Nu häromdan ´fick jag se att det stod en vårt garage, som vi håller på att bygga. En snäll granne brukar va här och hjälpa till med det, och det var hans stege. Bad sambon kolla om han hade fler eller ville byta den mot en i aluminum, det ville han inte, utan jag fick den! Snällt.
Nu har jag tagit in den. Tanken var ju att den skulle bli vit, men nu vet jag inte längre... Är ganska fin som den är också.
Helt ostylad bild. Orka varken rätta till kuddar, flytta katten eller ta bort datorn... Eller hänga rakt spegeln ser jag nu... :) Fast... När jag skulle hänga rätt den nu efter, så hänger den rakt. Är nog hela bilden som är sne... :)
Nu ska jag göra kaffeplättar. Gött.
Kram

4 kommentarer:

Vita-hjärtan sa...

Vilken jättefin stege och roligt för dig att du fick den!!

Å, jag går här hemma och väntar...Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag är fullgången... Hoppas att jag slipper vänta på övertid..

Kram Evelina

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll,,
Stegen va jättefin.. ser jättemysigt ut på bilden.. katten va ju så söt me... kram sussie

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Ja såna stegar är ju så mysigt! Min blev vit...
Så mysigt du har det!
Ha en fin dag!
Kram Agnetha

country-dreams sa...

Åh vilken fin stege, tycker den är fin som den är utan att målas. Har också en som ligger ute på tomten o förmodelingen ruttnar sönder, men jag får ju inte plats med mer saker inne snart, hmm. Kankse bäst att bära upp på vinden innan marcus kommer hem;)